КНУТД СЕРЕД ТОП-100 КРАЩИХ ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ШКІЛ СВІТУ
КНУТД

Київський національний університет технологій та дизайну
Вища освіта іноземним громадянам
ЯК ОТРИМАТИ В’ЇЗНУ ВІЗУ

Для отримання в’їзної візи для навчання в Україні необхідно звернутись до Посольства (Консульського представництва) України в своїй або сусідній країні із відповідною заявою  та надати наступні документи:

  • закордонний паспорт;
  • оригінал запрошення на навчання від КНУТД;
  • документ про освіту та додаток з оцінками з навчальних дисциплін (оригінал та нотаріально завірений переклад на українську або російську мову);
  • свідоцтво про народження (оригінал та нотаріально завірений переклад на українську або російську мову);
  • документ про відсутність ВІЛ-інфекції (оригінал та нотаріально завірений переклад на українську або російську мову);
  • медичний сертифікат про стан здоров'я, засвідчений офіційним органом охорони здоров'я країни, з якої прибув іноземець, і виданий не пізніше ніж за два місяці до від'їзду на навчання в Україну (оригінал та нотаріально завірений переклад на українську або російську мову);
  • зворотний квиток із відкритою датою повернення на батьківщину з терміном дії не менше одного року.

ПРИМІТКА: ІНОЗЕМЦІ Й ОСОБИ БЕЗ ГРОМАДЯНСТВА ПОВИННІ В’ЇХАТИ В УКРАЇНУ НА НАВЧАННЯ ПОЧИНАЮЧИ З 15 СЕРПНЯ І НЕ ПІЗНІШЕ 15 ЛИСТОПАДА ПОТОЧНОГО РОКУ, НАВЧАННЯ В УНІВЕРСИТЕТІ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ З 01.09.2015р.

УВАГА!

Після отримання візи на навчання в Посольстві України просимо надіслати скановану копію візи, дату та час Вашого прибуття в місто Київ, номер рейсу літака  до Навчалього центру міжнародного співробітництва.

Заздалегідь повідомляємо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №163 від 31.03.2015 року внесені зніми до Постанови Кабінету Міністрів України №150 від 15.02.2015 р., згідно яких іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах прибули в Україну, можуть тимчасово перебувати на її території протягом наданого візою дозволу в межах строку дії візи в разі в’їзду осіб без громадянства чи іноземців, які є громадянами держав з візовим порядком в’їзду, якщо інший строк не визначено міжнародними договорами України.

Розяснення

Відповідно до вище зазначеної Постанови п.2 та п.3 малюнку – строк дії візи. Тому іноземці та особи без громадянства повинні приїхати на навчання не пізніше 25-30 днів до закінчення строку дії візи (див. п.3 візи).

У разі виникнення запитань стосовно дати прибуття в Україну та перетину кордону, прохання звертатися на електронну скриньку Навчального центру міжнародного співробітництва (interoffice_learning@knutd.com.ua ) або за телефоном +38 (044) 280-41-42.

все о строительстве, ремонте и обустройстве