КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПЕРЕМОГА ансамблю «БУМ» на Всеукраїнському чемпіонаті «THE CHALLENGE»


11-12 лютого 2017 року у Києві відбулася найочікуваніша танцювальна подія – The Challenge Ukrainian Dance Championship!

Метою проекту є об’єднання виконавців основних сучасних танцювальних напрямів: HIP-HOP, CONTEMPORARY, JAZZ / MODERN для сприяння їх професійному росту, розвитку в умовах конкуренції, а також підвищенню авторитету України в танцювальному світі.

The Challenge – це масштабна подія, на якій професійні судді мали змогу достойно оцінити перспективних танцюристів, а учасники – заявити про свій талант, реалізувати творчі амбіції та отримати безцінний досвід.

 

За звання найкращих змагалась величезна кількість учасників з усієї України. Народний ансамбль естрадного танцю «БУМ» КНУТД під керівництвом Тетяни Баранової прийняв виклик та здобув рішучу перемогу з номером «Terra Mystica» в номінації JAZZ/MODERN, категорія – професіонали, зібравши найприємніші відгуки щодо свого виступу від організаторів, учасників та глядачів чемпіонату. 

 

Шалений драйв, нестримна енергія та море позитивних емоцій – The Challenge – це був виклик показати все, на що здатен колектив, це була командна робота задля жаданої перемоги! 

18.02.2017