КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вітаємо кафедру прикладної механіки та машин з отриманням ліцензії CAMWorks 2017

Кафедра прикладної механіки та машин факультету мехатроніки та комп'ютерних технологій отримала від американської компанії Geometric Technologies Inc право використовувати в навчальному процесі останню на сьогоднішній день ліцензійну версію CAMWorks 2017 для SolidWorks.

CAMWorks 2017 - одна з найдосконаліших, інтелектуальних систем програмного забезпечення для автоматизованого створення керуючих програм для верстатів з числовим програмним керуванням (ЧПК), яка інтегрується в систему  SolidWorks.  Іншими словами генерація технологічного процесу виготовлення деталі з її 3D моделі отриманої в SolidWorks. У вигляді G-коду на 2-х осьових лазерних верстатах; 3-5-осьових фрезерних верстатах з ЧПК; токарних верстатах; оброблювальних центрах; автоматах поздовжнього точіння і токарно-фрезерної обробки; електроерозійної обробки тощо.

Застосування в навчальному процесі такої потужної системи автоматизованого проектування виробництва не тільки дозволяє розширити компетентність студентів механічного напряму,  але гарантує їм конкурентоспроможність на ринку праці.

Дякуємо компанії «Інтерсед Україна» (авторизованого представника корпорації SolidWorks в Україні) та компанії Geometric Technologies Inc за співпрацю та безкоштовно надані ліцензії.

23.02.2017