КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Коледж КНУТД – організатор виставки «Літописець історії України» у Будинку Уряду України

За ініціативи київського Коледжу КНУТД у Будинку Уряду України організовано виставку «Літописець історії України». Експозиція присвячена пам’яті відомого у світі фотожурналіста Володимира Репіка – випускника Коледжу Київського національного університету технологій та дизайну.

Володимир Репік – відомий фотомайстер, лауреат премії Спілки журналістів СРСР, заслужений журналіст України, кореспондент Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ». У світову історію він увійшов і тим, що зробив перші фотознімки зруйнованого четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції одразу після вибуху (https://www.ukrinform.ua/rubric-society/2168654-u-kievi-vidkrilasa-vistavka-legendarnogo-fotokora-ukrinformu-volodimira-repika.html).

 

Поряд з роботами видатного фотомайстра на виставці представлені світлини кількох студентів Коледжу КНУТД – майбутніх висококласних фахівців у галузі художнього фотографування.

За участь в організації та відкритті виставки Секретаріат Кабінету Міністрів України висловив подяку директору Коледжу КНУТД Любові Петрівні Хмелевській, викладачам циклової комісії фотодісциплін і студентам спеціальності «Художнє фотографування».

27.02.2017