КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Київський національний університет технологій та дизайну на Першому весняному фестивалі

Сьогодні відбулося офіційне відкриття Першого весняного фестивалю 2017, який організовано за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців. Київський національний університет технологій та дизайну прийняв активну участь в цьому заході та представив всі сфери своєї діяльності: від освітніх програм до інноваційних розробок наших науковців.

 

На урочистій церемонії відкриття були присутні Президент УСПП Анатолій Кінах, ректор КНУТД академік Іван Грищенко, Надзвичайний і Повноважний Посол Литви в Україні Маріус Януконіс, Надзвичайний і Повноважний Посол Молдови в Україні Руслан Болбочан, Радник Посольства Республіки Білорусь в Україні Юрій Колесов та інші високоповажні гості.

Анатолій Кінах у своєму привітанні зазначив важливість проведення такого фестивалю та наголосив на необхідності ствердження на українській землі сучасних стандартів для підвищення якості життя громадян та розвитку бізнесу.

Від імені 12000-го колективу Київського національного університету технологій та дизайну привітав учасників та гостей фестивалю ректор Іван Грищенко та вказав на важливість підтримки партнерських зв’язків. Чим більше таких заходів, контактів з іноземними партнерами, контактів освіти, науки із бізнесом, тим швидше ми зможемо змінити економіку України. Будь-яка економіка не може розвиватися без підготовки кадрів. КНУТД вже 86 років поспіль займається підготовкою висококваліфікованих фахівців для різних галузей економіки. Сьогодні університет є одним із лідерів на ринку освітніх послуг. Крім того, КНУТД є центром інновацій, кластерної політики та бізнес-середовища.

Всі учасники побажали присутнім успіхів, здоров’я та мирного неба.

 

 

В рамках Першого весняного фестивалю Український союз промисловців і підприємців та Київський національний університет технологій та дизайну підписали Меморандум про співпрацю. Таке злиття бізнесу та освіти підвищить конкурентоздатність наших студентів, дозволить підвищити рівень працевлаштування молодих фахівців в Україні.

 

Почесні гості відвідали стенд Київського національного університету технологій та дизайну, де всі факультети представили свої наукові розробки та досягнення, а також освітні програми, за якими буде здійснюватись прийом абітурієнтів у 2017 році. Партнери університету – учасники Кластеру легкої промисловості також демонстрували спеціалізовані вироби своїх підприємств. На виставці свої розробки та продукцію представляли викладачі та студенти університету, які вже мають свої власні бренди.  

 

 

 

Студенти Коледжу КНУТД для гостей фестивалю проводили майстер-класи з перукарського мистецтва та художнього візажу.

 

Київський національний університет технологій та дизайну продемонстрував, що студенти в нашому університеті не тільки вчаться, а й мають змогу розкрити свої таланти. Наші колективи підготували для гостей та учасників фестивалю шоу-програму. Народний ансамбль естрадного танцю «БУМ» подарував присутнім хороший настрій своїми запальними танками. А переможці Міжнародного конкурсу молодих дизайнерів «Печерські каштани» представили свої кращі колекції.

 

 

Отже, початок співпраці такого формату закладено вдало. Участь КНУТД у Першому весняному фестивалі дозволила поширити розробки університету серед широких верств населення та зміцнити контакти з діловими партнерами.

03.03.2017