КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Академічна програма PTC Inc. (США) в КНУТД

27 лютого 2017 на кафедрі прикладної механіки та машин, факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій (МКТ) в рамках «Академічної програми PTC Inc. (США)  в КНУТД» відбулось урочисте відкриття курсів «Введення в програмне забезпечення САПР Creo Parametric».

Відкриття розпочалось презентацією інженерного програмного продукту Creo (Pro/ENGINEER) компанії PTC Inc. (США) офіційним представництвом в Україні, якої є Інженерна компанія «Технополіс», де були розкриті всі його можливості та сфери застосування.

На відкритті були присутні: завідувачі кафедр та викладачі факультету МКТ, а також викладачі Харківського національного університету радіоелектроніки (каф. КІТАМ), Донбаської державної машинобудівної академії (каф. КМСІТ).

В рамках курсів, протягом тижня, викладачі факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій вивчали особливості параметричного моделювання в САПР Creo за навчальною програмою компанії PTC Inc. (США).

Були розглянуті особливості не лише створення 3D моделей деталей, збірок їх аналіз на міцність, автоматичне створення технічної документації, а також інтеграція документів розроблених в інших САПР (SolidWorks) в середовище Creo.

 

По закінченню курсів всі слухачі пройшли тестування та отримали сертифікат учасника «Академічної програми PTC Inc. (США)».

Урочисте вручення сертифікатів відбулося генеральними директором Інженерної компанії «Технополіс» Труновим Д.А., та представниками цієї компанії Кириловим О.Д. та Оробченком А.П..

 

Також сертифікат учасника «Академічної програми PTC Inc. (США)» отримав Київський національний університет технологій та дизайну.

Генеральний директор Інженерної компанії «Технополіс» Трунов Дмитро Анатолійович та завідувач кафедри прикладної механіки та машин Манойленко Олександр Петрович оговорили напрями майбутньої співпраці, а також впровадження в навчальний процес інноваційних методів навчання, які використовуються компанією, проведення сумісних семінарів з представниками передових підприємств.

Широке застосування сучасних систем автоматизованого проектування Creo компанії PTC Inc. (США) поряд з SolidWorks в навчальному процесі для студентів механічних та технологічних спеціальностей нашого вузу, не лише розширить компетентності в сфері володіння сучасним засобами проектування, але дозволить посилити конкурентоздатність на ринку праці. Оскільки сьогодні, системи автоматизованого проектування такі, як  SolidWorks, Creo (Pro/ENGINEER) широко застосовуються в машинобудівному комплексі не тільки в Україні, але й всьому світі. 

07.03.2017