КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжкафедральний семінар з попередньої експертизи дисертаційної роботи Вергуна М.О.

МІЖКАФЕДРАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР

для проведення попередньої експертизи дисертацій за спец. 08.00.03 – економіка та управління національним господарством та 08.00.04 – економіка та управління підприємствами

(Спеціалізована вчена рада Д 26.102.05)

 

28 березня 2017 року о 10-00 у конференц-залі КНУТД, 1 корпус, 3-й поверх відбудеться міжкафедральний науковий семінар з розгляду та обговорення дисертаційних робіт:

 ВЕРГУНА МИХАЙЛА ОЛЕКСІЙОВИЧА на тему «Організаційно-економічний механізм управління інвестиційним потенціалом ВНЗ», представленої на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами.

Місце роботи здобувача: асистент кафедри економічної кібернетики та маркетингу КНУТД

Науковий керівник: Грищенко Іван Михайлович, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор економічних наук, ректор Київського національного університету технологій та дизайну.

Роботу виконано в Київському національному університеті технологій та дизайну МОН України.

Рецензенти:

Щербак Валерія Геннадіївна, доктор економічних наук, професор, професор кафедри підприємництва та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Шіковець Катерина Олексіївна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри економічної кібернетики та маркетингу Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

 

Міжкафедральний науковий семінар організовує кафедра економічної кібернетики та маркетингу КНУТД.

Голова міжкафедрального наукового семінару, д.е.н., доцент, професор кафедри підприємництва та бізнесу КНУТД  Ганущак-Єфіменко Л. М.

Секретар міжкафедрального наукового семінару, к.е.н., доцент кафедри підприємництва та бізнесу КНУТД  Гончаренко І.М.

 

Голова семінару

доктор економічних наук, доцент

 

Л. М. Ганущак-Єфіменко

 

21.03.2017