КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Наш університет відвідав український шоумен, телеведучий та актор Євген Кошовий

За підтримки студентського парламенту 29.03.2017 Київський національний університет технологій та дизайну відвідав відомий шоумен, зірка програми «Вечірній квартал» та «Слуга Народу» Євген Кошовий. Зустрів відомого коміка та розпочав зустріч вітальними словами ректор університету академік Грищенко Іван Михайлович.

Євген Кошовий – чудовий комедійний актор, багато гастролює з концертами Україною та Європою, але запевняє, що час на сім’ю завжди знаходить. Кожний вихідний Євгена Кошового розпочинається з приготування сніданку для молодшої доньки Серафими, а продовжується походом в кіно зі старшою донькою Варварою. Він поділився цікавими історіями з особистого життя, зазначивши, що цього року вони з дружиною святкуватимуть 10 років спільного життя. На честь такої дати подружжя планує повінчатися. 

Євген провів студентам мотиваційну лекцію та зарядив починаючих коміків нашого університету позитивом. Відповідаючи на запитання студентів, Євген розповів про свій шлях від учасника команди КВК «Ва-банкЪ» до відомого актора. Він розповів про студентське життя та наголосив студентам, що жити повним студентським життям – це не тільки навчатися, а також брати активну участь у житті університету. Євген своїм прикладом спонукав студентів долучатися до КВК.

 

Також Євген наголосив, що дуже любить Україну, і хоче щоб у майбутньому його діти лишилися вчитися на Батьківщині.

Євген Кошовий побажав студентам Київського національного університету технологій та дизайну завжди бути в доброму гуморі та порадив обирати ту сферу діяльності, яка приносила б моральне задоволення, не дивлячись на фінансову сторону.

30.03.2017