КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні»

Непомітно промайнув рік із дня заснування факультету підприємництва та права Київського національного університету технологій та дизайну. 30 березня 2017 року, до річниці створення факультету була приурочена Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні».

В ході роботи конференції були висвітлені важливі аспекти інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні, його фінансового та маркетингового забезпечення, підтримки та збільшення ступеня відкритості, прозорості, динамічності знань в умовах розвитку підприємництва.

Конференцію відкрив заслужений працівник освіти України, лауреат державної премії в галузі науки і техніки, професор, доктор економічних наук, академік НАПН України Іван Михайлович Грищенко.

Практичним досвідом у сфері кластерного підприємництва поділився заступник голови ради Кластеру легкої промисловості, генеральний директор АТ «Чинбар» Віктор Іванович Ліщук.

Ректор польського університету соціальних наук Едіта Садовська у своїй доповіді розкрила важливі аспекти взаємодії університетів Європейського союзу з реальним бізнесом.

В роботі конференції взяли участь вчені з провідних українських ВНЗ.

В перерві між пленарним та секційними засіданнями конференції відбувся урочистий концерт присвячений першій річниці факультету підприємництва та права.

Під час урочистих заходів ректор університету Іван Михайлович Грищенко привітав факультет із річницею та побажав успіхів та подальшого розвитку молодому факультету.

Т.в.о. декана факультету підприємництва та права Людмила Михайлівна Ганущак-Єфіменко щиро подякувала ректору університету за вагомий внесок у розвиток факультету та вручила  ключ-флешку як символ заснування факультету.

На концерті було презентовано герб факультету, як символ становлення та розвитку, на якому відображено геральдику кафедр, що входять до факультету підприємництва та права.

Творчі колективи університету подарували учасникам та гостям конференції свої вокальні, хореографічні та поетичні номери.

03.04.2017