КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти кафедри дизайну на практиці

Насиченою і цікавою запам’ятається практика для студентів кафедри дизайну спеціалізації «фотовідеодизайн». Протягом місяця під керівництвом викладачів кафедри вони освоювали навички пейзажної, портретної, репортажної та інших жанрів фотографії. Для цього їм були створені сприятливі умови у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику, Національному музеї народної архітектури та побуту України «Пирогово», Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка, Музеї української діаспори.

Співробітники Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника висловили подяку за надані високопрофесійні фотороботи, виконані під час проходження практики студентами 4-го курсу і дали згоду на укладання угоди про співробітництво.

 

 

Фотороботи студентів, виконані під час проходження виробничої практики у Центральному Ботанічному саду ім. Гришка студентами 4-го курсу були надані керівництву саду для розміщення на сайті установи з метою залучення відвідувачів до оранжереї.

 

 

Студенти 2-го курсу брали безпосередню участь у видовищних заходах Фестивалю «Масляна у Пирогово»: переодягались у національні костюми, були учасниками фестивальних дійств, перевтілювались у персонажів свята і, таким чином, виступали у ролі і моделей, і фотографів під час запланованих фотозйомок.

 

Різнопланові роботи студентів 3-го курсу, попередньо узгоджені з керівництвом Музею української діаспори і виконані з урахуванням їх потреб були схвально сприйняті дирекцією музею і відразу знайшли застосування у його рекламній діяльності.

04.04.2017