КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

В Київському Національному Університеті Технологій та Дизайну пройшов перший півфінал КВК 2017

За підтримки Студентського Парламенту, центру культури та мистецтв 4.04.2017 в Київському Національному Університеті Технологій та Дизайну пройшов перший півфінал кубку Ректора КНУТД з КВК 2017.

 

До складу першого півфіналу ввійшли команди факультетів: МКТ з назвою «Дедлайн», ФЕБ під назвою «Одні убитки»,  Дизайну з командою «Вінігрет»,  та арт-гурт  Механушки, який представив нову назву колективу «Mexanyshki new generation».

 

 

А оцінювали виступ вельмишановне журі до складу якого ввійшли: Роман Юрійович Кожушко – Голова первинної профспілкової організації студентів КНУТД, Балера Олександр – художній керівник театральної студії Центру культури і мистецтв КНУТД, Шаповалов Віталій – незалежний експерт, керівник молодіжної студії *СамАстолица*, Крюкова Олена Анатоліївна – заступник декана факультету хімічних та біофармацевтичних технологій з виховної роботи із студентами, Кулак Наталія Валеріївна – заступник декана факультету підприємництва та права із виховної роботи.

 

За право змагатись в фіналі команди пройшли три етапи першого півфіналу: візитівка, розминка, відеоролик. Кожна з команд проявила креатив, гумор та кмітливість в написанні сценаріїв для своїх виступів. Підтримували та вітали учасників КВК 2017 солістки народного вокального ансамблю Смайл.

  

Сьогодні думка глядачів та журі співпала і до фіналу вийшло дві команди, які показали найсильніший результат в усіх трьох конкурсах. Команди, які йшли плече в плече в рейтенговій таблиці журі.  Команда факультету Дизайн «Вінігрет» посіла 1-ше місца та вийшла до фіналу з результатом 10,9 балів. Друге місце виборола команда факультету МКТ «Дедлайн» та пройшла до фіналу з результатом 10,7.

 

 

Дякуємо всім, хто прийшов підтримати команди і запрошуємо на гру другого півфіналу, яка відбудеться 11.04.2017.

05.04.2017