КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Перемога студентки ФЕБ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка та управління підприємствами»

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка та управління підприємствами» у 2016-2017 навчальному році відбувся у ДВНЗ  «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

У конкурсі брали участь студенти вищих навчальних закладів України ІІІ-ІVрівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі іноземці, що навчаються у цих навчальних закладах.

Авторам кращих робіт за рішенням галузевої конкурсної комісії були надіслані запрошення для участі у підсумковій науково-практичній конференції, де вони могли зробити наукову доповідь і в процесі дискусії захистити результати наукових досліджень.

Студентка факультету економіки та бізнесу нашого університету, Бутим Анастасія Сергіївна, роботу якої було відзначено конкурсною комісією як одну із найкращих, виступила з доповіддю на підсумковій науково-практичній конференції, яка відбулась 31 березня 2017 року у стінах ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана». Після дискусії та жвавого обговорення результатів наукових досліджень, представлених у роботі, Бутим Анастасія Сергіївна, за рішенням  журі конкурсу, отримала Диплом ІІІ ступеню Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка та управління підприємствами».

Почесною грамотою за високий професіоналізм, плідну співпрацю, підтримку студентства в розвитку економічної науки та підготовку переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка та управління підприємствами» у 2016-2017 навчальному році, нагороджено наукового керівника, кандидата економічних наук, доцента кафедри бізнес-економіки Янковець Тетяну Миколаївну.

Щиро вітаємо Анастасію Бутим та її наукового керівника з перемогою у Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт! Бажаємо успіхів та подальших наукових звершень!

 


06.04.2017