КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти факультету економіки та бізнесу прийняли участь у загальноуніверситетській толоці

Студенти факультету економіки та бізнесу долучились до сезонних робіт з благоустрою території нашого університету під час загальноуніверситетської толоки, яка відбулась 6 квітня 2017 року.

Наш університет займає чималу територію мальовничого Печерського району міста Києва, яка зусиллями його працівників з благоустрою завжди підтримується в чистоті та охайності, а навесні та влітку головною прикрасою прилеглої території стають пишно квітучі клумби.

Небайдужі та ініціативні студенти факультету економіки та бізнесу дружньою командою посприяли тому, щоб і цією весною забезпечити красу поряд зі своїм університетом. В роботі прийняли участь голова студентського самоврядування факультету економіки та бізнесу Прима Владислав, його заступник Кравченко Марія, голова самоврядування гуртожитку №5 Бігун Мар’яна.

Хлопці і дівчата скопали клумби, пофарбували огородження, прибрали університетський двір.

Працюючи пліч-о-пліч зі студентами інших факультетів, показали, як командний дух та згуртована дружня атмосфера сприяють не тільки гарним результатам праці, але й чудовому весняному настрою та приємному спілкуванню.

Цей захід став  у нагоді студентам ще й тому, що вони змогли усвідомити цінність роботи працівників університету з благоустрою, подумати про проблеми довкілля і зробити свій власний вклад у збереження та підтримання краси прилеглої території нашого університету.

10.04.2017