КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

7 квітня 2017 року в рамках конкурсу бізнес-планів LeaderShip у Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся Форум молодіжного підприємництва

7 квітня в рамках конкурсу бізнес-планів LeaderShipу Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся Форум молодіжного підприємництва - захід для амбіційної молоді, яка прагне створити власний бізнес. Організатором конкурсу є Київський молодіжний центр.

Головною  метою  Конкурсу є підтримка та сприяння розвитку  молодіжних підприємницьких  ініціатив та підтримка підприємницької діяльності.

З вітальним словом до учасників та гостей Форуму звернувся проректор Київського національного університету технологій та дизайну Сергій Іванович Вітковський, який привітав усіх присутніх та наголосив на важливості та актуальності проведення подібного роду заходів серед студентської молоді, заохочення її до створення власного бізнесу, можливості отримання кваліфікованої консультації від провідних експертів у різних сферах підприємницької діяльності. У вступному слові Сергій Іванович також розказав учасникам та гостям Форуму про досягнення Київського національного університету технологій та дизайну в сфері кластерного підприємництва, зокрема про діяльність освітнього інвестиційно-технологічного кластеру легкої промисловості, який утворено за ініціативою нашого університету з метою підвищення конкурентоспроможності його учасників і різних сферах діяльності.

Привітала присутніх з початком роботи Форуму молодіжного підприємництва директор Київського молодіжного центру Анна Куценко, яка 

побажала учасникам та гостям плідної роботи та відзначила, що завдяки таким заходам можливостей для підприємницької діяльності молоді та навчання у цій сфері стане більше.

Концепція форуму передбачала такий формат його проведення:

І блок - презентація командами проектів, які вже пройшли інкубацію, перед експертами;

ІІ блок - топ-менеджери, директори, власники компаній в сферах: IT, еко-проектів та сфери послуг поділились секретами та надали поради, як почати свій бізнес.

Експертами та спікерами проекту були:  Олексій Кошелєв, Вадим Горенко, Сеіт-Бекір Сулейманов, Костянтин Коптєлов, Петленко Юлія, Сергій Костюченко.

Стартаперам, які захищали свої проекти перед експертами  були Ярослав Ковальчук, Євгеній Величенко, Диана Мифтахова, Игорь Рабодзей.

  

В ході презентації проектів, а згодом дискусії, присутні  задавали багато питань стартаперам та змогли побачити, як відбувається реальний захист проектів перед інвесторами, зрозуміти всі тонкощі й секрети успішної презентації.

Хочемо подякувати Київському молодіжному центру, експертам, спікерам, стартаперам та всім учасникам форуму та сподіваємось, що у регіональному Конкурсі бізнес-планів у цьому році візьме участь багато креативних та підприємливих молодих людей,  які презентуватимуть свої бізнес-ідеї. Нехай переможуть найкращі!

Подавайте заявку на реалізацію своєї ідеї в рамках конкурсу бізнес-планів LeaderShip (дедлайн - 17 квітня) - https://goo.gl/forms/NJojTlKrKt9dybir2

Детальніше про конкурс - https://vk.com/leadership2017kyiv?w=wall-112890382_164

#LDRship - Swim first!

11.04.2017