КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Ректор взяв участь у міжнародному симпозіумі в Івано-Франківську

5 травня 2017 року ректор Київського національного університету технологій та дизайну академік НАПН України, д.е.н., професор Грищенко І.М. взяв участь у  Міжнародному науково-практичному симпозіумі  «Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки», присвяченому 20-річчю Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького.

Під час відкриття симпозіуму, в урочистій обстановці, відбулося підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво в галузі науки і освіти між Київським національним університетом технологій та дизайну та Івано-Франківським університетом права імені Короля Данила Галицького. 

Метою Симпозіуму, який проходив 5-6 травня, було обговорення й пошук шляхів вирішення актуальних проблем  розвитку  економіки та права України.

В ході візиту І.М. Грищенко також взяв участь у роботі конференції «Сучасні тенденції і перспективи соціально-економічного розвитку України», яка проводились в рамках вище зазначеного симпозіуму та виступив з доповіддю щодо перспектив та проблем розвитку підприємницької діяльності вищих навчальних закладів України.

  

  

  

08.05.2017