КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Універсіада міста Києва з настільного тенісу 2017

У Києві було проведено міський турнір з настільного тенісу, в якому студенти Київського національного університету технологій та дизайну приймали активну участь. Збірну університету представляли дві команди: перша – Владислав Міщенко та Нікіта Чигалейчик, друга – Ігор Завгородський та Євген Кізілов.

 

Всього в Універсіаді взяли участь 40 гравців. Близько 20 з них були з рейтингом України по настільному тенісу і 6 кандидатів у майстри спорту, серед яких і гравець збірної КНУТД – Владислав Міщенко. Турнір проходив у кілька етапів, де кожен гравець міг заробити бали для своєї команди. Найсильніші гравці змагалися за 1-е, 2-е і 3-е місця.

 

Після особистих зустрічей були сформовані команди і проведені парні зустрічі. Кожен з гравців показав хороший результат і старанність, представляючи свій Університет.

На думку гравців, в цьому році турнір був набагато складнішим, ніж попередній, і потрапити в десятку кращих гравців – вже великий успіх. Тенісист нашої збірної Владислав Міщенко зайняв 5-е місце, що є великим досягненням.

11.05.2017