КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Екскурсія в дизайн студію Діани Агаян

29.04.2017 р в рамках ознайомлення з базою практики та практичного навчання студенти групи БШ1-16, БПТ-16 і викладача Проданчук І.В кафедри технології та конструювання швейних виробів, який є керівником наукового гуртка «Створення ергономічно-комфортного асортименту форменого одягу для учнів різних вікових груп і виробів з хутра з поєднанням його з різними матеріалами», факультету індустрії моди відвідали творчу майстерню Діани Агоян.

Дизайнер Діана Агоян в 2016 році отримала нагороду кращого в світі молодого хутровика.

Переможниця конкурсу Ремікс Євразія. Член української асоціації хутровиків.

Діана провела екскурсію по своїй майстерні, продемонструвала інструменти, якими вона користується для створення прекрасних хутряних виробів.

Познайомила студентів із зразками хутра, а також продемонструвала правила роботи зі кушнірським ножом і надала можливість бажаючим студентам попрацювати ним.

Розповіла про створення своїх перших швейних виробів із хутра та шкіри, а також їх продемонструвала, поділившись своїми ідеями.

Студентам сподобалася демонстрація авторських виробів Діани з хутра норки, вони також дізналися деякі особливості технологій при виготовленні хутряних виробів.

По закінченню екскурсії студенти висловили бажання вивчати і творити швейні вироби із хутра та шкіри, а також проходити навчально-виробничу практику в майстерні Діани Агоян і продовжувати навчатися в науковому гуртку «Створення ергономічно-комфортного асортименту форменого одягу для учнів різних вікових груп і виробів з хутра з поєднанням його з різними матеріалами» під керівництвом доцента кафедри технології та конструювання швейних виробів Проданчук Ірини Вікторини.

16.05.2017