КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч студентів університету з представниками компанії «Petro Soroka»

11 травня 2017 року відбулась зустріч студентів нашого університету з представниками бренду жіночого одягу «Petro Soroka». Дом Моделей «Petro Soroka» поєднує сучасне виробництво та високоякісну продукцію, яка здатна вдовольнити найвибагливіших клієнтів.

Власник бренду Петро Миколайович Сорока особисто та його дружина і співвласник бренду Ольга Борисівна Сорока провели презентацію компанії для студентів різних спеціальностей кафедр технології трикотажного виробництва, педагогіки та методики професійного навчання, технології та конструювання швейних виробів, ергономіки і проектування одягу, економічної кібернетики та маркетингу, прикладної механіки та машин. Серед працівників компанії вже сьогодні є чимало випускників нашого університету минулих років.

В ході жвавої та енергійної презентації студенти мали змогу ознайомитись з історією створення успішного бізнесу в сфері індустрії моди, дізнались про реалії сучасного українського текстильного підприємства.

Представники компанії запросили студентів до співпраці у рамках проходження практики, стажування чи майбутнього місця роботи.

Найактивнішим студентам та викладачам було вручено особисті подарунки. Власник бренду Петро Миколайович подарував університету копію сумки-рекордсмена Українського національного реєстру рекордів.

А координатор зустрічі заступник декана факультету індустрії моди Євгенія Романюк подякувала гостям за подарунки та цікаву презентацію, побажала процвітання компанії та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю. 

16.05.2017