КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Передзахист студентських бізнес-проектів Конкурсу LeaderShip у Київському національному університеті технологій та дизайну

У Київському національному університеті технологій та дизайну 13 та 14 травня 2017 року в рамках інкубаційного періоду Конкурсу бізнес-планів LeaderShip відбулися тренінгові заняття у вигляді передзахисту студентських бізнес-проектів.

Учасники конкурсу бізнес-планів LeaderShip показували свої стартап-напрацювання і отримували професійну оцінку у вигляді реальних обговорень усіх тонкощів презентації їх проектів.  Цей важливий етап інкубації бізнес-проектів  дозволяє заздалегідь обговорити деталі і простудіювати всі слайди в презентаціях до того, як це зробить потенційний інвестор. Обійти найскладніші питання зацікавлених сторін, допоможе тільки підготовка і важка праця над своєю роботою. Учасники на практиці зрозуміли, що любителям ігнорувати стандарти і вимоги до створення проекту та представлення стартапу не зацікавити інвесторів.

 

Студенти Київського національного університету технологій та дизайну, які приймають участь у конкурсі, гідно представили свої напрацювання. На цьому заході були присутні слухачами студенти факультету економіки та бізнесу 2-6 курсів навчання. Також підтримати наших молодих стартаперів прийшли декан факультету економіки та бізнесу Ольшанська Олександра Володимирівна, завідувач кафедри менеджменту Касич Алла Олександрівна, завідувач кафедри бізнес-економіки Мельник Альона Олексіївна та викладачі факультету економіки та бізнесу.

Однією з цілей цього етапу Конкурсу бізнес-планів LeaderShip було направити в правильне русло молодих стартаперів, щоб можливі помилки не пустили своє коріння в проект. А повний зміст проектного чек-листа і впровадження освоєного інструментарію допоможе конкурсантам не тільки грамотно викласти свої ідеї, а й домогтися при цьому довгоочікуваного результату.

На обговоренні представлених бізнес-проектів як учасники, так  і запрошені слухачі, отримали цінний досвід у тому, яким чином відбувається реальна презентація стартапів, на які вузькі місця в проектах вказують потенційні інвестори і які дієві заходи потрібно застосовувати, щоб представлений бізнес-проект отримав рекомендацію до впровадження та бажаних інвесторів.

 

#LDRship

18.05.2017