КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Спортивно-орієнтувальний квест «Таємниці Печерська» до Дня факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну

У рамках святкування Дня факультету економіки та бізнесу 23 травня 2017 року відбулось урочисте відкриття першого щорічного спортивно-орієнтувального квесту «Таємниці Печерська» для студентів Київського національного університету технологій та дизайну.

У цьому активному й цікавому заході взяли участь 6 команд з різних факультетів нашого університету:

1. Команда факультету хімічних і біофармацевтичних технологій «ХімFac»: Бреус Марія, Черненко Аліна, Мовчан Інна.

2. Команда факультету мехатроніки та компютених технологій «Fantastic 4»: Домославська Діана, Хвалько Олексій, Пастухов Антон, Яковицька Дарина.

3. Команда факультету індустрії моди «Прорив»: Рибак Вікторія, Пилипенко Ірина, Архипенко Леся, Смоляр Катерина.

4. Команда факультету економіки та бізнесу «Стольний ФЕБ»: Дяченко Дмитро, Кузьмін Владислав, Пермінов Владислав, Рубанович Олександр.

5. Команда факультету підприємництва та права «Воробушки»: Дробишева Анна, Алєксєєва Аліна, Опанасенко Анастасія, Дейнека Олександр.

6. Збірна команда факультетів «#КровьизНосу»: Бернацька Яна, Шульга Анастасія, Грігалашвілі Тимур, Котоус Олег.

Команди виконували захоплюючі завдання на різних локаціях Печерського району міста Києва. Гравці показали себе чудовими знавцями улюбленого району, де розташовується наша альма-матер - Київський національний університет технологій та дизайну.

фото 05

Усі команди показали гарні результати й не тільки! У процесі виконання завдань квесту студенти показали навички роботи в команді, отримали можливість активно й цікаво провести час, дізнатись багато нового про Київ та Печерськ і звичайно ж весело поспілкуватись!

Команда переможців квесту буде оголошена на святковому концерті до Дня факультету «Через терни – до зірок», який відбудеться о 14.00  29 травня 2017 року в актовому залі 4 корпусу Київського національного університету технологій та дизайну.

Щиро запрошуємо всіх на наше свято!

 

28.05.2017