КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч поколінь

Кожного року останньої суботи травня у Київському національному університеті технологій та дизайну зустрічаються випускники всіх років. Вони з радістю повертаються до своєї Альма-Матер, щоб згадати ті незабутні і яскраві студентські роки. Тепла і дружня атмосфера зустрічі огорнула всіх присутніх. Тож колишні однокурсники жваво спілкувались і згадували студентські роки.

 

Відкрив зустріч ректор університету Іван Михайлович Грищенко. Він привітав усіх присутніх і зазначив, що ми пишаємося всіма своїми випускниками, а двері університету завжди відкриті для його вихованців. До слів привітань долучився і радник ректора Дмитро Богданович Головко.

 

Цього року в зустрічі приймали участь випускники, які зараз працюють не тільки в Україні, а й у Білорусі, Молдові, Латвії, Росії, Німеччині. За традицією Дмитро Богданович проводив «перекличку» випускників різних років. Тож так приємно було побачити людей, які закінчили університет двадцять, тридцять, сорок і майже шістдесят років тому.

 

 

Так приємно повернутись до своєї рідної Альма-Матер і знову хоч на мить зануритись у студентське життя! Випускники раді були поділитись своїми враженнями, здобутками і, звичайно ж, цікавими історіями, що залишились у їхній пам’яті з часів студентства.

Зі словами привітання звернувся до всіх Богушко Олександр Андрійович. Він закінчив університет 59 років назад і все життя пропрацював саме у рідному університеті.

Поділилась своїми радісними почуттями і Людмила Новік, яка закінчила університет 56 років тому, а сьогодні активно працює у Мінську.

Слова вдячності і любові до рідної Альма-Матер висловив і Бородиня Олександр Григорович. Сьогодні він президент Ліги виробників взуття, шкіргалантереї, хутрових виробів України, а також член наглядової ради КНУТД.

 

Як завжди, університет вітав присутніх святковим концертом, який підготували творчі колективи КНУТД – «Смайл», «Червона калина», «БУМ», школа бального танцю та студії етно-джазу. Своїми виступами студенти подарували присутнім незабутні враження, радість та тепло своїх сердець.

 

 

 

30.05.2017