КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вручення сертифікатів від ООО «РЕАЛАБ» співробітникам та студентам Київського національного університету технологій та дизайну

У квітні цього року на базі Київського національного університету технологій та дизайну представником компанії Феноменекс Dr. Jörg Baute - European GC/SPE Business Development Manager були проведені два навчальні семінари анлійською мовою «Food Analysis» (Аналіз харчових продуктів) та «GC Troubleshooting Tips & Tricks» (Поради і рекомендації щодо пошуку та усунення несправностей в газовій хроматографії).

В семінарах взяли участь співробітники аналітичних, клініко-діагностичних, мікробіологічних, фізико-хімічних лабораторій провідних підприємств фармацевтичної та харчової промисловості, а також близько п’ятдесяти викладачів та студентів факультету хімічних та біофармацевтичних технологій КНУТД.

На зустрічі з керівництвом, науково-педагогічними співробітниками та студентами університету регіональний менеджер ООО «РЕАЛАБ» Тимофій Чижиков урочисто вручив сертифікати, що підтверджують проходження навчання за вище названою тематикою. Він відмітив, що ООО «РЕАЛАБ» є ексклюзивним дистриб’ютором компанії Phenomenex (США) в Україні. Зміцнення зв’язків з університетом, який готує кадри для фармацевтичної галузі, є одним із напрямів політики розвитку компанії.

 

Регіональний менеджер ООО «РЕАЛАБ» Тимофій Чижиков вручає сертифікат проректору Київського національного університету технологій та дизайну Віталію Чабану

 

 

Проректор Київського національного університету технологій та дизайну професор Віталій Чабан підкреслив, що тісне співробітництво університету з виробництвом сприяє організації практикоорієнтованого навчання. Участь у семінарах дала можливість викладачам підвищити кваліфікацію та покращити знання англійської мови.

 

30.05.2017