КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Факультет мехатроніки та комп’ютерних технологій розширює співпрацю з провідними підприємствами України

В аудиторії  навчального центру «Camozzi» декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій д.т.н., професор Зенкін М.А., завідуючий кафедрою комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки (КІТВТ)  д.т.н., професор Здоренко В.Г. та к.т.н., доцент Ківа І.Л. разом із студентами кафедри провели семінар щодо новітніх напрямків розвитку систем мехатроніки.

Під час спілкування з фахівцями «Camozzi» були обговорені питання майбутньої співпраці по підготовці студентів КІТВТ з використанням лабораторного комплексу підприємства, можливість ознайомлення студентів та викладачів кафедри з виробничими потужностями фірми, новітніми зразками пневмо-електричних засобів автоматизації.

Студенти виконали вправи по розробці та налагодженню пневмо-електричних схем, а також випробували можливості керування ними за допомогою сучасних  комп’ютерних засобів.

За результатами навчання студентам КІТВТ були вручені свідоцтва про завершення курсів. Викладачі навчального центру «Camozzi» висловили побажання щодо майбутньої співпраці з факультетом мехатроніки та комп’ютерних технологій Київського національного університету технологій та дизайну.

30.05.2017