КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Молоді дослідники КНУТД прийняли участь у роботі XVI наукової конференції «Львівські хімічні читання – 2017»

29-31 травня  цього року делегація молодих дослідників ННЛ молекулярної фармакології, хемогеноміки та біогеронтології КНУТД у складі наукового співробітника Оксани Шелігацької, магістрантів кафедри промислової фармації В’ячеслава Дерипапи та Іллі Горюшина прийняла участь у роботі XVI наукової конференції «Львівські хімічні читання – 2017». Конференція відбулася на базі хімічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. В рамках роботи конференції упродовж трьох днів науковці з України, Сполучених Штатів Америки, Німеччини, Польщі і Росії обговорювали найважливіші питання сучасної хімічної науки.

В постерній сессії конференції було представлено доповідь за результатами дослідження метиленового синього як інгібітора холінестерази сироватки крові людини (наукові керівники канд. хім. наук Бессарабов В. І. та Кузьміна Г. І.). В ході дискурса науковці-учасники конференції відмітили високий науковий рівень представлених досліджень, сучасний підхід до пошуку нових плейотропних ефектів активних фармацевтичних інгредієнтів, які вже зареєстровано в світових фармакопеях.

Участь молодих дослідників КНУТД в цьому науковому заході є безпосередньою реалізацією політики ректора КНУТД професора І.М. Грищенка на активне впровадження в освітньо-науковий процес практико-орієнтованих підходів до підготовки майбутніх фахівців фармацевтичної галузі.

 

02.06.2017