КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРЕС-РЕЛІЗ VI Міжнародного форуму молодих вчених «МОЛОДЬ ДЛЯ НАУКИ ТА ЕКОНОМІКИ: РОЗРОБКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

1 червня 2017 року Київський національний університет технологій та дизайну за запрошенням Білоруського торговельно-економічного університету споживчої кооперації (м. Гомель), став співорганізатором VI Міжнародного форуму молодих вчених «Молодь для науки та економіки: розробки та перспективи».

У роботі форуму взяли участь молоді вчені, докторанти, аспіранти, магістранти, експерти з економічних питань та підприємці як Республіки Білорусь та України, так і інших зарубіжних країн.

З вітальним словом до учасників та гостей Міжнародного форуму звернулась доктор економічних наук, професор, ректор Білоруського торговельно-економічного університету споживчої кооперації Світлана Миколаївна Лебєдєва.

Світлана Миколаївна привітала всіх присутніх з початком роботи Форуму, підкресливши його роль та значення для розвитку світової науки та підтримки досліджень молодих вчених. З особливою вдячністю ректор відмітила важливість давніх партнерських відносин між Київським національним університетом технологій та дизайну в особі ректора Івана Михайловича Грищенка та проректора Віктора Володимировича Каплуна та Білоруським торговельно-економічним університетом споживчої кооперації.

Від імені Київського національного університету технологій та дизайну щирі вітання учасникам та гостям форуму висловив доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, ректор  Іван Михайлович Грищенко, наголосивши на своєчасності та актуальності тематики Міжнародного форуму, важливості заходу для подальшого розвитку  та підтримки наукових досліджень молодих учених та побажавши всім присутнім продуктивної співпраці та нових наукових здобутків.

З ґрунтовною доповіддю щодо проблем оцінювання та підготовки резервів покриття збитків в українських банках виступила к.е.н., доцент кафедри обліку і аудиту Київського національного університету технологій та дизайну Амбарчян Вікторія Самвелівна.

Доповідь прозвучала англійською мовою, що особливо влучно підкреслило міжнародний статус форуму, викликало зацікавленість в іноземних учасників та жваву дискусію.

У доповідях інших учасників конференції значну увагу було приділено проблемам світової та національної економіки, новітнім комп’ютерним технологіям та інноваціям, тенденціям економіки та управління в організації, розвитку бухгалтерського обліку та аналізу, новаціям в комерційній діяльності та логістиці.

У цілому перший день VI Міжнародного форуму молодих вчених «Молодь для науки та економіки: розробки та перспективи» пройшов на високому науковому та організаційному рівні, був достатньо інформативним та корисним, що неодноразово відзначалось у виступах учасників та гостей форуму.

07.06.2017