КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Київський університет технологій та дизайну – активний учасник проектів Міждержавного інституту українсько-казахстанських відносин!

9 червня 2017 року у м. Києві відбулася зустріч Посла Республіки Казахстан в Україні та Республіці Молдова С. Ордабаєва з активом Міждержавного інституту українсько-казахстанських відносин.

Київський національний університет технологій та дизайну на цій зустрічі представляла д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту факультету економіки та бізнесу Касич Алла Олександрівна,  яка у своїй промові підкреслила важливість співробітництва України та Казахстану в освітній сфері. Було визначено перспективи та цільові завдання активізації взаємодії викладачів Київського національного університету технологій та дизайну з казахстанськими колегами у сфері наукових досліджень та просування освітніх проектів. Аналітичні дослідження викладачів та студентів кафедри менеджменту мають на меті підвищити рівень інформаційного забезпечення інвестиційних проектів між двома країнами та інфраструктурного, цивілізаційного проекту «Шовковий шлях».

Під час зустрічі Посол Республіки Казахстан в Україні та Республіки Молдова С. Ордабаєв пообіцяв зустрітись зі студентами університету та розповісти про досвід та здобутки Казахстану у сфері модернізації економіки.

Довідка: Науково-дослідна установа Міждержавний інститут українсько-казахстанських відносин – неурядова організація, яку створено провідними вченими України з метою вивчення та аналізу широкого спектра питань міждержавних відносин в сфері історії, політики, дипломатії, економіки, торгівлі, культури, науки і техніки, спорту.

Утворений в липні 2013 року в Києві.

Інститут здійснює підготовку наукових публікацій, аналітичних матеріалів для урядових і неурядових організацій, проведення конференцій та круглих столів, бізнес-форумів у взаємодії з українськими та казахстанськими партнерами.

 

16.06.2017