КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОБОЧІ ЗУСТРІЧІ РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ З ПРОВІДНИМИ НАУКОВЦЯМИ УКРАЇНИ

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбулися робочі зустрічі з провідними вченими України, які провів ректор університету, академік Іван Михайлович Грищенко.

На зустрічі з заступником директора з наукової роботи інституту технічної теплофізики НАН України, член–кореспондентом НАН України Віталієм Павловичем Бабаком були обговорені питання співпраці між університетом та закладами Академії наук у розрізі практико-орієнтованого навчання студентів, залучення спеціалістів до проведення практичних та лабораторних занять, проведення спільних наукових заходів.

У зустрічі взяли участь проректор КНУТД, професор Світлана Степанівна Гаркавенко та завідувач кафедри КІТВТ Валерій Георгійович Здоренко.

 

На зустрічі ректора університету, академіка Івана Михайловича Грищенка з президентом асоціації «Укргідроенерго», першим заступником генерального директора ПАТ «Укргідроенерго», Героєм України Семеном Ізрайлевичем Поташником обговорювались питання спільних наукових і практико орієнтованих проектів науковців університету і компанії «Укргідроенерго».

 

У зустрічі також взяли участь проректор КНУТД, професор Віталій Васильович Чабан та завідувач кафедри ТБТМП, професор Ігор Васильович Панасюк.

19.06.2017