КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вітання Кременю Василю Григоровичу з нагоди ювілею

Вітання Голові Наглядової ради Київського національного університету технологій та дизайну, президенту Національної академії педагогічних наук України,

доктору філософських наук, професору, дійсному члену НАН України і НАПН України

Кременю Василю Григоровичу

з нагоди ювілею.

 

 

Шановний Василю Григоровичу!

Прийміть теплі і щирі поздоровлення з ювілеєм!

Ми знаємо Вас як талановитого педагога і керівника, державного та громадського діяча, науковця і освітянина, яскраву неординарну особистість, якою по праву пишається українська академічна спільнота.

Ваш життєвий шлях сповнений сумлінним служінням Україні і гідно відзначений багатьма державними нагородами та відзнаками. Вами вже зроблено немало, проте, впевнені, попереду ще великі звершення, грандіозні перспективи і щасливі повороти долі. Ваш професіоналізм, безмежна відданість справі, наполегливість у досягненні поставлених цілей дають змогу  досягати значних успіхів у реформуванні української освіти. Відчуваємо, що Ваші досвід, знання та прекрасні людські якості спрямовані і на розвиток Київського національного університету технологій та дизайну.

У день Вашого ювілею, вельмишановний Василю Григоровичу, бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення і творчими перемогами. Хай нива Вашого життя щедро колоситься щастям, а тепло наших сердець наповнює Вас невичерпною енергією й оптимізмом! Нехай Ваше самовіддане і бездоганне служіння своїй Батьківщині наближає світле майбутнє рідної України!

 

Науково-педагогічний та студентський колективи

Київського національного університету технологій та дизайну

 

25.06.2017