КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відбувся круглий стіл «Мала сонячна генерація в Україні: проблеми та перспективи»

У Київському національному університеті технологій та дизайну 23 червня 2017 року відбувся круглий стіл на тему «Мала сонячна генерація в Україні: проблеми та перспективи».

Роботу круглого столу, привітавши учасників, розпочав проректор Київського національного університету технологій та дизайну Віктор Каплун.

В роботі круглого столу взяв участь професор Nelson Mandela University (Південно-Африканська Республіка) Ігор Литвин (Igor Litvine).

Також в обговоренні взяли участь представники провідних фірм у сфері встановлення сонячних батарей в Україні, а саме технічний директор ПП «Аванте» Олександр Сокиржинський та технічний спеціаліст компанії «Атмосфера – технології природи» Дмитро Коротченко, які висвітли багато цікавих технічних проблем, пов’язаних з впровадженням малої сонячної енергії.

На завершення, відбулась жвава панельна дискусія за темою круглого столу між науковцями Київського національного університету технологій та дизайну, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Інституту енергозбереження та енергоменджменту НТУУ "КПІ ім. І. Сікорського" та представниками компаній.

25.06.2017