КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Інтерв’ю ректора КНУТД академіка Івана Грищенка щодо стану та перспектив розвитку спортивного та здорового способу життя серед молоді

В середині червня ректор Київського національного університету технологій та дизайну Іван Михайлович Грищенко провів діалог, який стосувався питань молодіжного спортивного життя та його розвитку в стінах КНУТД.

В інтерв’ю розглянуто стан студентського спорту та перспективи його розвитку в Києві та в країні в цілому, охарактеризовано нові підходи залучення молоді до здорового способу життя, названо улюблені види спорту студентів Київського національного університету технологій та дизайну.

Також ректор КНУТД Іван Михайлович розповів про висококваліфікований викладацький склад кафедри фізичного виховання та здоров’я, який постійно шукає серед студентів талановитих спортсменів і намагається максимально можливо вдосконалювати здоров’я молоді.

«Зіграти матч на легендарному стадіоні «Динамо» - мрія кожного футболіста. А отже кожен гравець збірної команди нашого університету прагне вийти на це футбольне поле і колись це їм вдасться.»

Здорова молодь – запорука світлого та успішного майбутнього.

Перейдіть за посиланням для перегляду розгорнутого інтерв’ю:

http://fask.com.ua/interyu/kerinitstvo/rektor-knutd-akademik-ivan-grishchenko-odnim-iz-zavdan-universitetu-ye-pidtrimannya-na-visokomu-rivni-fizichnogo-zdorovya-studentiv.html

30.06.2017