КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Кафедра комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки розширює творчі зв’язки з кафедрами інших вишів

Кафедра  комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки (КІТВТ) факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій (МКТ) розвиває творчі контакти з НТУУ «Київський політехнічний інститут імені І. Сікорського». Завдяки співпраці студенти кафедри КІТВТ отримують можливість підвищення власної кваліфікації в рамках додаткових занять в «літній школі» КПІ на сучасному обладнанні та спілкуючись зі студентами інших вишів. Керівництво факультету та кафедри також приймає активну участь в обміні творчими ідеями з провідними фахівцями «політехніки» за для майбутнього удосконалення комплексного підходу в навчанні студентів та підвищенні рейтингу КНУТД.

Зустріч під час творчого спілкування : завідуючий кафедри КІТВТ  д.т.н., професор Здоренко В.Г., декан факультету МКТ д.т.н., професор Зенкін М.А., завідуючий кафедри прикладної гідроаеромеханіки та механотроніки НТУУ «КПІ імені І. Сікорського» д.т.н., професор Луговськой О.Ф., д.т.н., професор Губарев О.П., к.т.н., доцент кафедри КІТВТ  Ківа І.Л..

Ознайомлення з процесом створення моделі промислового робота та особливостями проектування технологічних приводів модульних станцій.

Студенти кафедри КІТВТ Швидкий В., Куць Н., Кошель О., Зубович Г. розробляють алгоритм керування промисловим роботом. Доцент кафедри КІТВТ Ківа І.Л. допомагає студентам зрозуміти правила монтажу елементів промислових роботів та пояснює особливості пошуку і виправлення помилок при їх налаштуванні .

30.06.2017