КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Київський національний університет технологій та дизайну запроваджує нові форми співпраці зі школами України

Професор кафедри бізнес-економіки Київського національного університету технологій та дизайну, доктор економічних наук Микола Павлович Денисенко та студентка магістерського рівня підготовки Олена Молчанова  відвідали місто Славута Хмельницької області, де на базі загальноосвітньої школи №1  провели профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів усіх загальноосвітніх шкіл міста.

Під час зустрічі, яка проходила в надзвичайно теплій та доброзичливій атмосфері, випускники мали змогу ознайомились з історією Київського національного університету технологій та дизайну, його традиціями і досягненнями,  факультетами та освітніми програмами, на які вони можуть вступити у КНУТД, перевагами навчання у нашому навчальному закладі та правилами прийому абітурієнтів у 2017-2018 навчальному році.

Розповідь була підкріплена цікавою презентацією та роздатковим матеріалом (буклетами, календариками), що викликало жваве обговорення серед шкільної молоді. Усі випускники отримали запрошення відвідати університет у зручний для них час.

Дякуємо усім організаторам, особливу вдячність висловлюємо директору загальноосвітньої школи №1 міста Славута Хмельницької області Іваненку Олегу Анатолійовичу за сприяння та надану можливість зустрічі з випускниками.

11.07.2017