КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Історична експозиція Михайла Вороніна

У конференц-залі Київського національного університету технологій та дизайну представлено експозицію, яка присвячена видатному випускнику КНУТД, українському дизайнеру і виробнику чоловічого одягу, засновнику бренду «Voronin», багаторазовому переможцю престижних міжнародних конкурсів кравецької майстерності, автору унікального жилетно-макетного методу пошиття чоловічого одягу без примірок (патент на який видано ще 1970 року), рекордсмену Книги рекордів Гіннеса, людині, яка нагороджена званням «Легенда моди» – Михайлу Львовичу Вороніну. Дана експозиція можлива завдяки колаборації керівництва Київського національного університету технологій та дизайну і бренду «Voronin».

Михайло Воронін – творець-новатор у світі чоловічих костюмів. Його одяг надає чоловікам відчуття стилю, елегантності, авторитетності та водночас незрівнянного комфорту рухів. Кожен хто, хоч раз одягнув костюм від Вороніна матиме ключ до успішного життя.

Для Київського національного університету технологій та дизайну за честь розмістити в своїх стінах пам’ятні речі одного з найкращих його випускників. Адже своїми випускниками славиться університет – вони головний здобуток для кожного навчального закладу.

Важливо, що донька Михайла Вороніна – член наглядової ради Київського національного університету технологій та дизайну, власниця бренду «Voronin» – Лариса Михайлівна Вороніна, була в захваті від  представленої експозиції.

Дякуємо всім за співпрацю у реалізації даного проекту.

06.09.2017