КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

В КНУТД розпочато проведення атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №301 від 26 квітня 2017року Київський національний університет технологій та дизайну включений у перелік уповноважених вищих навчальних закладів і отримав право проводити атестацію щодо вільного володіння державною мовою та  видавати посвідчення встановленого зразка.

В університеті за наказом ректора Грищенка Івана Михайловича створено атестаційну комісію з проведення атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою. Очолює комісію докт. іст. наук, професор Дзира І.Я.  Атестаційна комісія працює на базі Навчально-наукового інституту сучасних технологій навчання КНУТД.

Перше засідання атестаційної комісії відбулось 08.09.2017р. Успішну атестацію пройшов Тягульський В.В. і отримав Посвідчення №1.

Посвідчення №1 було урочисто вручено проректором Гаркавенко С.С., при врученні були присутні проректор Чабан В.В., т.в.о. директора ННІСТН Панасюк І.В. та члени атестаційної комісії.

Запрошуємо усіх бажаючих пройти атестацію в комісії КНУТД.

Докладна інформація за адресою: https://knutd.edu.ua/university/dostup-do-pi/ukr-sert/

09.09.2017