КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«СУЗІР’Я «КАШТАН» 2009_ПОСТ-РЕЛІЗ

 

22 грудня 2009 р. відбулось яскраве свято – VII Всеукраїнський новорічно-різдвяний конкурс молодих модельєрів-дизайнерів «Сузір’я «Каштан», засновником та організатором якого є Студентський будинок Моди Київського національного університету технологій та дизайну.

Конкурс було створено для молодих дизайнерів-початківців, які ще не мають змоги виразити свої задуми у повноцінній колекції, тому вони мають чудову можливість заявити про себе в одному яскравому образі. На цьогорічному конкурсі було представлено біля 80-ти образів учасників Київських закладів, Миколаєва та Харкова у трьох номінаціях.

Переможцями стали:

Номінація Святки

1 місце – Шаповалова Яна – «Морозиво»

2 місце – Саньоцька Наталія – «Перекотиполе»

 

Номінація Новорічний бал

1 місце – Логвин Олена – «Бабочка»

2 місце – Дзігасова Заліна – «Черно-белое кино»

3 місце – Ферсман Олена – «Огни урбанизации»

 

Номінація Маскарад

1 місце – Комарова Алла – «Перша примірка»

2 місце – Босик Олена – «Крейзі тюбик»

2 місце - Біляєва Яна – «Бджілка»

3 місце – Довган Марта – «Ёжик в тумане»

3 місце – Ганієва Анастасія – «Майский жук»

Фотогалерея «Сузір’я «Каштан» 2009_Переможці

 

Також учасники отримали призи від партнерів конкурсу:

  • від журналу «Ателье» сертифікат на піврічну підписку отримала Довгань Марія за роботу «Головоломка»; сертифікат на прослуховування семінарів в Учбовому центрі журналу отримала Ноженко Вікторія за роботу «Венерина мухоловка»;
  • від журналу «Exclusive stile» 12 учасників отримали підписки на рік, а також Дзігасова Заліна за роботу «Черно-белое кино» отримала путівку на відпочинок в Карпатах;
  • від інтернет-магазину одягу українських дизайнерів Pro-Fashion.com.ua. три учасника отримали можливість стажування в якості стилістів.

 

Отже, «Сузір’я «Каштан» – це не тільки свято ідей і фантазій молодих митців, це підґрунтя для зростання творчої молоді, яка, не зважаючи на всілякі події та зміни в суспільстві і світі, має жити і творити майбутнє.

11.01.2010