КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД НА МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ «ОСВІТА ТА КАР'ЄРА – ДЕНЬ АБІТУРІЄНТА 2011»

Київський національний університет технологій та дизайну вже не вперше бере участь у міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар'єра», яку в цьому році проводили Міністерство освіти і науки, молоді та спортуУкраїни, Національна академія педагогічних наук України та виставкова компанія «Товариство «Знання України».

Виставка відбулась у період: 7-9 квітня 2011 року, у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2).

У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Борис Жебровський, віце-президент Національної академії педагогічних наук України Володимир Луговий, голова правління підприємства «Товариство «Знання України» Василь Кушерець, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Даніель Карон.

Ректор КНУТД Грищенко Іван Михайлович серед персоналу стенду та промоутерів університету, які працювали на виставці.

Експозиція виставки представила понад 210 провідних навчальних закладів та освітніх агенцій. Серед них понад 100 вищих навчальних закладів з 20 регіонівУкраїни та понад 50 закордонних навчальних закладів з Польщі, Швейцарії, Греції, Німеччини, Чехії, Кіпру, Великої Британії, Туреччини, Литви, Росії, Канади, США, Мальти, Австрії, Фінляндії, Естонії, Австралії, Болгарії.

Виставковий стенд КНУТД одразу звернув увагу відвідувачів та експонентів своїм дизайном, який було виконано з використанням найсучаснішого

виставкового обладнання – мобільного стенду типу «Pop-UP» та групи банерів, що дало можливість створити ефективні умови для роботи стендистів - студентів кафедри менеджменту, інженерно-економічного факультету та факультету дизайну КНУТД під керівництвом Центру розвитку та впровадження виставкових технологій (Центру РВВТ).

На виставковому стенді КНУТД під час роботи виставки «Освіта та кар'єра – 2011»:
проректор з науково-педагогічної і виховної роботи та міжнародних зв'язків ПАНАСЮК Ігор Васильович
та директор Центру РВВТ Овчарек Володимир Євгенович.

На виставці відвідувачі отримували рекламно-інформаційні матеріали, які розповсюджували симпатичні промоутери з КНУТД. Одяг було надано студентським домом моди, який спеціально підібрав костюми з конкурсу «Сузір'я «Каштан».

Також на виставці свої творчі роботи мали змогу представити студенти факультету дизайну, які першими виконали учбове завдання з розробки плакатів виставки «Освіта та Кар'єра». До речі, ці та інші роботи наших студентів будуть демонструватися на осінній виставці «Освіта та Кар'єра – День Студента 2011» в рамках Всеукраїнського студентського конкурсу виставкових технологій «Експо-Зірка».

Під час підготовки виставки організатори провели чимало тематичних конкурсів серед вищих навчальних закладів-учасників виставки, а Київський національний університет технологій та дизайну здобув почесне звання «Лідер національної освіти» в номінації: «За багаторічну науково-педагогічну діяльність з розбудови національної освіти».

Протягом трьох днів роботи виставки, її відвідало понад 15 тисяч осіб. Вона була цікавою і змістовною, як для випускників шкіл і студентів, які мали можливість обрати навчальний заклад для подальшого навчання, так і для широкого загалу.

15.04.2011