КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ФАКУЛЬТЕТУ МЕХАТРОНІКИ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Колектив та студентська громада факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій з гордістю вітає Дмитра Малигіна, студента першого курсу, який також обіймає посаду голови студентського самоврядування нашого факультету, з отриманням грамоти за організацію благодійного збору на підтримку 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського. «Командування військової частини А1376 висловлює вам подяку за волонтерську допомогу, патріотизм та вагомий внесок у підтримці військової частини. Ми вдячні, що ви не залишаєтесь осторонь від проблем, які постали перед Збройними Силами та всіма можливими силами та засобами надаєте таку важливу допомогу та підтримку», – йдеться у грамоті. Ми пишаємося Дмитром за його лідерські якості та вагому роль у підтримці наших військових. Його зусилля підтримати наших захисників є втіленням найкращих традицій нашого університету.

Ця грамота від військових стала свідченням великої солідарності та підтримки всієї студентської громади важливим справам оборони та безпеки країни.

Одночасно з відзнакою, факультет мехатроніки та комп’ютерних технологій отримав символічний прапор від роти радіаційного, хімічного та біологічного захисту 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського. На цьому прапорі залишили свої послання наші славні захисники, що стануть джерелом натхнення та підтримки для всієї університетської громади.

Ці дві відзнаки є не лише свідченням вдячності за підтримку українських захисників, а й підтвердженням важливості співпраці між університетом та військовими підрозділами у справі захисту нашої країни та підтримки тих, хто цей захист забезпечує.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

18.04.2024