КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Інформація для учасників Програми підвищення кваліфікації «Використання інформаційно-комунікаційних та цифрових технологій в освітньому процесі»

Програму підвищення кваліфікації «Використання інформаційно-комунікаційних та цифрових технологій в освітньому процесі» розроблено у  рамках реалізації проєкту ERASMUS+ «МІЖНАРОДНА МЕРЕЖА ВІРТУАЛЬНИХ МОЛОДІЖНИХ БІЗНЕС-ХАБІВ» VEHUB4YOU, що співфінансується Європейським Союзом та реалізується проєктними командами Київського національного університету технологій та дизайну, Університету Фоджа (Італія), Університету прикладних наук RISEBA (Латвійська Республіка), Мінгячевірського державного університету (Азербайджанська Республіка), Київського молодіжного освітньо-навчального центру KETY (Україна), Міжнародної громадської організації «Інститут соціально-економічних ініціатив (ІСЕІ)» (Україна) за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Анотація проєкту. Грантовий проєкт фокусується на передачі бізнес-знань з ЄС молодим людям (від 13 до 30 років) за допомогою технологій віртуального обміну. Учасники консорціуму докладатимуть спільних зусиль для організації мережі міжнародних віртуальних бізнес-центрів та навчання ведення бізнесу для учнів старших класів, студентів коледжів та університетів України економічних та неекономічних спеціальностей шляхом створення МІЖНАРОДНОЇ МЕРЕЖІ ВІРТУАЛЬНИХ МОЛОДІЖНИХ БІЗНЕС-ХАБІВ,  яка включає 60 віртуальних міжнародних бізнес-хабів у школах, коледжах та університетах України та Азербайджану. Європейські університети за допомогою університетів та молодіжних організацій Італії, Латвії, України та Азербайджану поділяться своїми бізнес-курсами та досвідом викладачів із молоддю країн Східного партнерства. У результаті в проєкті візьмуть участь 1800 представників із 60 хабів та 250 фасилітаторів зі східних країн-партнерів, а також 220 учасників з інших регіонів.

Мета Програми – вдосконалення компетентності освітян щодо використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій у віртуальних обмінах і навчанні.

У Програмі підвищення кваліфікації беруть участь: вчителі шкіл, викладачі закладів вищої і середньої спеціальної освіти, які за результатами участі у Програмі стають фасилітаторами і разом із командами (студентами або учнями) створюють  віртуальні цифрові бізнес-хаби в своїх закладах освіти.  

Наступне заняття: 24 квітня 2024 року о 16.00

Посилання на конференцію ZOOM

https://us02web.zoom.us/j/84802127586?pwd=L1p5cTZkeHI4a1NsZ3loaTRtU1Badz09

Ідентифікатор конференціїї: 848 0212 7586
Код доступу: 811419

Обсяг курсу: 180 годин (6 кредитів)

Період реалізації: 6 місяців

Форма навчання: дистанційна (синхронні та асинхронні заняття, міжнародна віртуальна мобільність)

Активна фаза навчання - з лютого по червень 2024 року.

Підведення підсумків, підсумкова конференція та видача сертифікатів міжнародного зразка  - вересень 2024 року

Періодичність занять: синхронні онлайн заняття - 2 рази на місяць, асинхронні заняття - самостійне опрацювання наданих матеріалів, виконання завдань, підготовка та реалізація віртуальних обмінів у створених бізнес-хабах - протягом навчання

Документ, що підтверджує закінчення навчання: сертифікат про підвищення кваліфікації міжнародного зразка (вересень 2024 р).

Участь у Програмі підвищення кваліфікації для партнерів і учасників проєкту є  безкоштовною.

Відповідальні: факультет управління та бізнес-дизайну Київського національного університету технологій та дизайну

Контактна особа: керівник проекту, декан факультету управління та бізнес-дизайну КНУТД, доктор економічних наук, професор Олександра Ольшанська, +38068-441-23-08

Більше про грант та можливості на сайті: https://www.vehub4you.com/

09.03.2024