КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Всеукраїнська олімпіада з трудового навчання

З метою здійснення професійної орієнтації вступників на базі повної загальної середньої освіти в Київському національному університеті технологій та дизайну кафедрою педагогіки та методики професійного навчання та кафедрою технології та конструювання швейних виробів було проведено Всеукраїнську олімпіаду з трудового навчання за спеціальностями 015 «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)» та 182 «Технології легкої промисловості». Олімпіада проходила  у 2 етапи:

І – етап дистанційний – з 13.03.2017 по 10.04.2017 р.

ІІ – етап очний на базі КНУТД – 28.04.2017 р.

Учасниками І етапу стали учні випускних класів загальноосвітніх шкіл із Київської, Сумської, Полтавської, Донецької областей. Переможців І етапу було запрошено до КНУТД для участі у ІІ турі.

Виконання конкурсних завдань продемонструвало якісні знання, творчі здібності учасників Олімпіади. Перемогу здобули:

  • І місце - Безсмертна Марина, Кучаківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені гетьмана  Івана Сулими (с. Кучаків, Бориспільського р-ну Київської обл.);
  • ІІ місце - Паскевич Маргарита, Роменьська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Петра Калнишевського ( м. Ромни, Сумська обл.) – ІІ місце;
  • ІІІ місце -  Давиденко Анна, Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Ярослава Мудрого (с. Новопетрівці, Вишгородський р-н, Київської обл.).

Для учасників Олімпіади було організовано ознайомчу екскурсію по університету, яку провела Голова студентського самоврядування ФІМ Стаднюк Раїса. Також учасники ознайомилися із експозицією музею університету.

03.05.2017