КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вітаємо студентів Київського національного університету технологій та дизайну - переможців Всеукраїнської студентської олімпіади-2017 з науки «Регіональна економіка»

27-28 квітня відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з науки «Регіональна економіка», який проходив у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана.

 

У цьому році участь в Олімпіаді взяли 42 студенти-представники 20 вищих навчальних закладів різних регіонів України. До складу журі увійшли науково-педагогічні працівники та вчені провідних класичних та економічних університетів, наукових установ НАН України. За результатами виконання конкурсних завдань (комп’ютерне тестування та завдання теоретичного та логічно-розрахункового характеру) члени журі Олімпіади визначили переможців.

Вітаємо студентів ІІ курсу факультету економіки та бізнесу групи БЕП-1-15, які гідно представили Київський національний університет технологій та дизайну, з  чудовими результатами:

Потапенко Антон Володимирович (група БЕП-1-15) посів ІІІ місце за результатами виконання завдань ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади;

Третяк Юлія Андріївна (група БЕП-1-15)  – ІІ місце у номінації «За знання понятійного апарату науки «Регіональна економіка»;

Геник Анастасія  Миколаївна (група БЕП-1-15) – І місце у номінації «За оригінальність розв’язання задач».

Молодці! Бажаємо подальших звершень та перемог!

Щиро вдячні тренеру студентів-переможців - доценту кафедри бізнес-економіки Зоряні Ярославівні Шацькій.

Сподіваємось, що результати олімпіади сприятимуть зростанню чисельності студентів, зацікавлених проблемами регіонального розвитку України та розвитку студентської науки.

Під час проведення ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади відбулась ІV Міжнародна науково-практична конференція «Регіональний розвиток України: проблеми та перспективи», в якій взяли участь представники академічної спільноти, Міністерства фінансів України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Антимонопольного комітету України, Київської міської державної адміністрації та інших органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування. З доповіддю на пленарному засіданні конференції виступила декан факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну, доктор економічних наук, професор Олександра Володимирівна Ольшанська. Її доповідь було присвячено проблемам та перспективам кластерізації економіки регіонів України, зокрема, ефективності функціонування в Київському регіоні освітнього інвестиційно-технологічного кластеру легкої промисловості, який було створено за ініціативою Київського національного університету  технологій та дизайну.

11.05.2017