КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Навчальний-тренінг кафедри підприємництва та бізнесу «Сучасні технології ведення бізнесу» в СОТ «Молодіжний» с. Плюти

На сьогодні  традиційні підходи є малоефективними під час підготовки самостійних суб'єктів господарювання. Адже крім оволодіння відповідною системою знань сучасний підприємець повинен уміти бути активним і корисним, аналізувати соціально-економічну інформацію, вести оперативну й фінансову документацію, ставити завдання й реалізовувати їх, ризикувати і планувати досягнення цілей. Всі ці названі професійні навички мають бути відображені у програмах навчальних тренінгів, що знайшло своє втілення в нашому навчальному закладі.

Наприкінці травня  за ініціативи  факультету підприємництва та права  КНУТД розпочав свою роботу навчальний-тренінг «Сучасні технології ведення бізнесу», головною метою якого є формування у студентів необхідного комплексу професійних знань, оволодіння теоретичними та практичними основами ведення бізнесу.

Базою для проведення тренінгів вибрано СОТ «Молодіжний» в с. Плюти.

Перша лекція тренінгу відбулася 25.05.2017р.  прочитали її викладачі кафедри підприємництва та бізнесу к.е.н., доц. Дудко П.М., к.е.н., доц.  Ніфатова О.М., к.е.н., доц. Шкода М.С.

Учасники мали можливість пройти цікавий тест, з допомогою якого кожен міг оцінити свої нахили до ведення підприємництва. Почути відповіді на актуальні питання: Що дозволяє бізнесу в ринковій економіці бути гнучким, маневреним та ефективним з огляду на витрати? Як у своїй діяльності бути найбільш наближеним до споживачів, швидко реагувати на зміни попиту і враховувати побажання клієнтів?.

Під час тренінгу студенти набули  знання, вміння і навички, якими повинен володіти майбутній підприємець та розпочати власний бізнес.

26.05.2017