КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Святкування Дня факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну

Святкування Дня факультету економіки та бізнесу, яке пройшло з 23 по 29 травня 2017 року в Київському національному університеті технологій та дизайну, відбулось у дружній  та творчій атмосфері та ще раз підтвердило командний дух викладачів та студентів факультету.

Протягом тижня було організовано цілий ряд заходів, присвячених Дню факультету: і Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні детермінанти розвитку бізнес-процесів в Україні», і Work-shop від професійного бізнес-тренера Наталії Березенської (Founder, CEO та Creative Director у Fashionology і Fashion-PR), і відкритий чемпіонат ФЕБ з футболу, і спортивно-орієнтувальний квест «Таємниці Печерська», і святковий концерт до Дня народження факультету.

29 травня 2017 року у Концертній залі 4 корпусу відбувся святковий концерт з нагоди Дня факультету економіки та бізнесу. Ця урочиста подія зібрала багато студентів, викладачів та співробітників університету. Почесними гостями на святі були ректор Університету, д.е.н., професор, академік Національної академії педагогічних наук України Іван Михайлович Грищенко, проректор, д.т.н., професор Світлана Степанівна Гаркавенко, проректор, д.т.н., професор Віталій Васильович Чабан; проректор, к.іст.н., доцент Сергій Іванович Вітковський; декан факультету індустрії моди, професор Людмила Іванівна Зубкова; декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій, професор Ольга Петрівна Баула; декан факультету підприємництва та права, професор Людмила Михайлівна Ганущак-Єфіменко; декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій, професор Микола Анатолійович Зенкін.

З вітальним словом до студентів, викладачів та співробітників факультету звернувся ректор Університету Іван Михайлович Грищенко, який подякував професорсько-викладацькому складу факультету за самовіддану та плідну працю, висловив щирі побажання подальшого розвитку та процвітання факультету та кафедр, побажав міцного здоров’я, щастя, творчих злетів, добра та миру усім присутнім.

З вітальним словом виступила декан факультету економіки та бізнесу, д.е.н., професор Олександра Володимирівна Ольшанська, яка подякувала ректорові за створену в Університеті теплу родинну атмосферу, в якій відбувалось і свято факультету, подякувала проректорам, деканам, завідувачам кафедр, викладачам та співробітникам університету за доброзичливе ставлення та підтримку факультету та побажала всьому  колективу факультету нових звершень та творчих досягнень.

Святковий концерт розпочався з виступу зразкового вокального ансамблю «Співаночка», у виконанні якого прозвучала пісня Тараса Петриненка «Молитва за Україну».

Під час концерту за активну участь у житті факультету та особистий значний внесок у його розвиток відбулось вручення Почесних грамот викладачам та студентам факультету.

З музичним привітанням для всіх присутніх виступили викладачі кафедри обліку та аудиту Ірина Лимар та Євгенія Хаустова.

Святкова програма «Через терни -  до зірок», яка пронесла всіх через всю славетну історію університету та факультету, розпочалась з виступу студентів факультету з їх гумористичною сценкою з влучною назвою «Клан ФЕБіо», яка перенесла усіх у 30-ті роки минулого століття.

Поринути у романтичну атмосферу 30-их років дозволило танго у вокальному виконанні викладача кафедри іноземних мов – Тетяна Моцюк , якій допомогли відтворити ці часи у вирі танцю викладач кафедри менеджменту Андрій Дворецький та студентка 4 курсу Гринюк Наталя.

Важкі, воєнні 40-ві роки… Скільки загинуло наших співвітчизників на фронтах Другої світової, виборюючи прийдешнім поколінням свободу та мир. Їх подвиг з нами навіки, а пісню про нього заспівала викладач кафедри економічної кібернетики та маркетингу  Маргарита Редько.

Післявоєнні 50-ті роки, в які все відбудовувалось та відроджувалась наша земля. Було теж важко, але допомагала вижити музика… Вічна музика Брамса прозвучала у виконанні викладачів кафедри обліку та аудиту Маргарити та Вікторії Амбарчян, виконана у чотири руки на роялі.

Стильні 60-ті та 70-ті роки відобразили у своїх виступах зразковий вокальний ансамбль «Співаночка» та студентка 3 курса Петрушко Анастасія, зі своєю авторською піснею «Ніхто не ідеальний».

Згадуючи 80-ті роки, ведучі провели вікторину – чи пам’ятає хтось ціни того часу? Наприклад, що можна було купити за 1 копійку або за 15 тисяч карбованців? Усім присутнім дуже сподобалась ця вікторина, особливо тим, хто дав правильну відповідь та отримав солодкий подарунок.

Дуже важливі для кожного українця 90-ті роки, коли наша країна отримала незалежність, були відзначені піснею «Одна родина» у виконанні випускниці факультету Антоніни Скорятиної та студентки факультету індустрії моди Романюк Вероніка. Український прапор, винесений студентам на сцену підкреслив усю важливість цього моменту для кожного з нас.

Розпочав 21 сторіччя дуже веселим стенд-апом із життя  викладачів та студентів  викладач кафедри фінансів та фінансово-економічної безпеки Талят Белялов.

І нарешті, 2017 рік. У житті факультету відбулась значна подія – з’явилась нова емблема факультету, яка розробила команда студентського наукового маркетингового клубу «М-Теам» - Дмитро Новіков, Анастасія Шитько та Денис  Потєха.

Фінальний танець, підготовлений студентами факультету, ще раз проніс усіх присутніх через всі десятиріччя нашої історії, нагадавши основні події, а виконана разом пісня «FEB must go on!» прозвучала як потужний гімн факультету.

01.06.2017