КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ НАЛАГОДЖУЄ СПІВПРАЦЮ З ТЕХНІЧНИМ ЛІЦЕЄМ МІСТА КИЄВА

Технічний ліцей було відкрито в 1992 році на базі Дарницького міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Технічний ліцей є навчально-виховним закладом ІІ-ІІІ ступеня, в якому на високому рівні здійснюється відбір та довузівська підготовка талановитої учнівської молоді. Учнівський контингент комплектується на конкурсній основі. У ліцеї ведеться допрофесійна підготовка за такими актуальними та популярними нині спеціалізаціями:

  • програмування;
  • інформаційні технології;
  • комп'ютерна інженерія;
  • інформаційні мережі зв'язку;
  • інженерна механіка;
  • біохімічні технології.

Ліцеїсти поглиблено вивчають математику, фізику, інформатику, іноземну мову.

За матеріалами Українського центру оцінювання якості освіти, опублікованими журналом "ФОКУС" (№16(329) від 19.04.13) складено рейтинг 50 кращих навчальних закладів України, де ліцей посів почесне 9 місце серед 17 навчальних закладів Києва, що увійшли до нього та 21 місце по Україні.

124 ліцеїста стали переможцями та призерами районного туру олімпіад та МАНу , а 24 з них стали переможцями та призерами міського туру.

Ліцей надає фундаментальні знання. 99% випускників Технічного ліцею продовжують навчання у провідних вищих навчальних закладах України та зарубіжних країн.

Випускники ліцею стають студентами НТУУ"КПІ", Національного Університету технологій та дизайну та Університету харчових технологій.

Бесіда представників Київського національного університету технологій та дизайну (декана факультету МКТ, д.т.н. Зенкіна М.А., завідувача кафедри КІТВТ, д.т.н. Здоренка В.Г., проф. кафедри КІТВТ, д.т.н. Зубрецької Н.А., доцента кафедри КІТВТ, к.т.н. Барилка С.В. та завідувача кафедри БШХ, д.т.н. Мокроусової О.Р.) з директором ліцею Андрієнко А.М.

Директор ліцею Андрієнко А.М. представляє учням працівників Київського національного університету технологій та дизайну

 

Викладачі розповідають про перспективи навчання у Київському національному університеті технологій та дизайну

Запитання учнів до представників кафедр КІТВТ та БШХ з приводу майбутнього навчання в університеті

26.06.2017