КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відбулась зустріч з викладачем University of the Arts London Тоні Алстоном

Наш університет відвідав директор приймальної комісії, професор Лондонського Університету Мистецтв (Велика Британія) Тоні Алстон (Tony Alston) 23 листопада 2018 р.

Під час робочої зустрічі проф. Т. Алстона та генерального директора освітньої групи «ДонСтрім» О. Хилькової з проректором з наукової та інноваційної діяльності, проф. В.В. Каплуном, проректором з науково-педагогічної та міжнародної діяльності проф. В.В. Чабаном, в.о. завідувача кафедри ЕПО факультету дизайну, проф. К.Л. Пашкевич, директором Проектного офісу КНУТД О.О. Шевченко обговорено питання співробітництва між Київським національним університетом технологій та дизайну та Лондонським Університетом Мистецтв.

Тоні Алстон презентував лекцію «ПІДГОТОВКА ПОРТФОЛІО» для студентів КНУТД, в який розповів про принципи створення власного портфоліо дизайнера, про необхідність розвивати креативність, власну дизайнерську концепцію.

Також він ознайомив присутніх з особливостями навчання студентів в University of the Arts London, в склад якого входять сім коледжів, серед яких найвідомішими в галузі фешн-дизайну є Central Saint Martins та London College of Fashion, з лав яких вийшло багато дизайнерів зі світовим ім’ям: Jimmy Choo, John Galliano, Alexander McQueen, Stella McCartney, Anish Kapoor, Antony Gormley, Jarvis Cocker, Sir Terrence Conran, Jefferson Hack, Rankin, Tom Hardy, Ralph Fiennes, Colin Firth, Florence Welch, Michael Fassbender та інші.

28.11.2018