КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«ОРФЕЙ ТА ЕВРІДІКА НАЗАВЖДИ»

Унікальна українська електро-рок опера «Орфей та Еврідіка назавжди», партнером у створенні якої є Київський національний університет технологій та дизайну, впевнено крокує на кращих сценах світу.

Нещодавно жителі та гості східно-азійського Нью-Йорка, в Дубайській опері мали можливість послухати, а найголовніше, побачити і насолодитись музичною постановкою, яка відповідає усім світовим канонам сучасного мистецтва, в основі якої закладена реальна історія кохання - «Орфей і Еврідіка назавжди», автором і композитором якої є український музикант, співак, заслужений артист України Михайло Брунський – співробітник нашого університету, виконавець головної ролі.

Проект «Орфей і Еврідіка назавжди» - не має аналогів ні в Україні, ні в світі. Почав створюватись близько 8-ми років тому, але таких обертів та вигляду  як зараз, набув близько 2-х років тому під керівництвом генерального продюсера Олени Брунської. Команда зарекомендувала себе на великій сцені України. Зокрема, відбулись концерти в Одеському державному академічному театрі опери і балету (07.08.2018), Київському Національному театрі опери і балету України (21.07.2017), Палаці культури «Україна» (21.10.2018)

Завдяки важкій праці молодої команди, завзятістю, наполегливістю, чистими помислами та несучи в світ ідею справжнього кохання, подружніх цінностей та вірності чоловіка і жінки вже цього року проект зі 100 учасників на запрошення місцевих поціновувачів класичної сучасної культури вперше потрапив на найбільшу з трьох у світі сцену - Опери Дубаї (концерт в Дубайській опері (14-15.03 2019).

Зокрема, в Дубаї поринути «назавжди» у світ українського Орфея та Еврідіки, завітали й представники арабської інтелігенції та шейхи, серед присутніх можна було помітити і українських послів та дипломатів.

Електро-рок-опера «Орфей і Еврідіка назавжди» наразі вже володіє двома рекордами Національного реєстру рекордів України - за створення першої в Україні електро-рок-опери та за використання найбільшої кількості музичних інструментів

Наш університет пишається можливістю вкласти свій гідний внесок в розвиток сучасного українського мистецтва.

28.03.2019