КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВЧИСЬ ПРАЦЮЮЧИ: МАЙСТЕР КЛАС «ФАСИЛІТАЦІЯ У ВИКЛАДАННІ: ТРЕНД ЧИ НЕОБХІДНІСТЬ»

21 березня 2019 року викладачі кафедри підприємництва та бізнесу факультету підприємництва та права взяли у участь у майстер-класі «Фасилітація у викладанні: тренд чи необхідність?», на якому своїм досвідом та практичними секретами поділилася фасилітатор та координатор команд Програми лідерського потенціалу розвитку університетів України (British Council, Інститут вищої освіти НАПН України), співзасновниця тренінгового центру T-Update – Неля Лебідь.

 

На майстер-класі розглядалися можливості застосування сучасних інтерактивних методів у викладанні, технології залучення студентів до активної взаємодії та особливості використання фасилітації у викладанні. Викладачі мали можливість випробувати основні сучасні техніки фасилітації: швидкі діалоги, світове кафе, мозковий штурм, ментальні карти.

  

Обговорювалась роль мотивації та креативності у навчанні та роботі, навички формування Soft skills, важливість формування критичного мислення та цінностей в студентів та можливості STEAM-освіти у навчальному процесі.

 

Захід пройшов у цікавій неформальній атмосфері, а учасники набули інноваційного досвіду у викладанні.

01.04.2019