КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь студентів кафедри дизайну інтер'єру і меблів у молодіжному конкурсі з дизайну інтер’єру «Get Me 2 the Top Ukraine»

В Державній резиденції урочистих прийомів відбулося оголошення переможців ІІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу з дизайну інтер'єру «Get Me 2 the Top Ukraine».

Організатор конкурсу SBID (Society of British & International Design) — співтовариство британського та міжнародного дизайну, професійна організація, що здійснює акредитацію в індустрії дизайну інтер'єру як у Великій Британії, так і у всьому світі.

У фінал конкурсу, в категорію «Private Space» та «Health Care Design» потрапили наші студенти 4-го та 5-го курсу кафедри дизайну інтер'єру і меблів Ірина Ващук, Ганул Анна, Фльока Надія, Синицька Марина та Лачинов Сергій.

Вони виконали дизайн-проект квартири з використанням робіт сучасних українських митців та розробили концепцію приміщення для клініки.

Ірина Ващук та Лачинов Сергій отримали в подарунок книги «Українські художники: з відлиги до незалежності» та «100 ідей, що змінили мистецтво» від Ігора Абрамовича.

Анна Ганул отримала в подарунок від партнерів конкурсу поїздку на фабрики «Poliform LAB» в Італію та «JUNG»у Німеччину.

Вітаємо переможців!

 

04.04.2019