КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Еко-квест для першокурсників КНУТД

25 вересня в стінах нашого університету відбувся IV Еко-квест для студентів першого курсу. Організаторами виступили студентське самоврядування та Еко-клуб КНУТД (каф.ТРТБ, ННІІІТ). Метою Еко-квесту є привернення уваги студентів та співробітників до питань підвищення екологічної культури, ознайомлення студентів першого курсу з територією університету, закликати молодь до здорового способу життя, а також виявити та згуртувати активних першокурсників.

Цього року у Еко-квесті взяли участь більше 70 студентів об’єднані у 9 команд. Старт традиційно відбувся на стадіоні, де команди ознайомились з правилами і отримали маршрутні.

 

Команди проходили 9 цікавих локацій та виконували завдання: шукали на стадіоні небезпечні види сміття, навчались або показували свої знання з сортування побутових відходів, проходили цікавий тест про нагальні питання екології України, творчо продемонстрували своє відношення до Землі та інші.

 

Еко-клуб виражає подяку керівництву університету за постійну підтримку в усіх заходах екологічно-просвітницького напряму.

Оголошення та нагородження переможців заплановано провести під час щорічного концерту «Золота осінь».

До нових зустрічей!

30.09.2019