КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Факультет РІІТ вітає переможців!

1-4 жовтня 2019 року в Національному університеті водного господарства та природокористування (м. Рівне) відбулася Міжнародна науково – практична конференція  «Архітектура, освіта і наука в Україні і світі: досвід і перспективи розвитку»,  в межах якої пройшов ХХVIII огляд дипломних проектів випускників архітектурних та художніх спеціальностей закладів вищої освіти.

До участі у конкурсі подано понад 100 дипломних проектів бакалаврів та магістрів архітектурних та дизайнерських спеціальностей багатьох архітектурних і дизайнерських шкіл України і Польщі.

Компетентне журі визначало переможців конкурсу.

Диплом 1 ступеня в номінації «Графічний дизайн» виборола  випускниця 2019 р. факультету РІІТ спеціальності «Дизайн» Кришталь Галина (науковий керівник - доцент Попова І.І.).

Диплом ІІ ступеня в номінації «Дизайн інтер’єру» отримала випускниця 2019 р. факультету РІІТ спеціальності «Дизайн» Пащенко Яна (науковий керівник - доцент Попова І.І.).

Диплом ІІІ ступеня в номінації «Дизайн інтер’єру» одержала випускниця 2019 р. факультету РІІТ спеціальності «Дизайн» Моргуненко Альона (науковий керівник - доцент Попова І.І.).

11.10.2019