КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ІІІ-а МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕХАТРОННІ СИСТЕМИ: ІННОВАЦІЇ ТА ІНЖИНІРИНГ» MSIE – 2019

10 жовтня 2019 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася ІІІ-а Міжнародна науково-практична конференція «Мехатронні системи: інновації та інжиніринг» MSIE – 2019.

Метою проведення конференції є обмін науковими досягненнями та практичним досвідом у галузі мехатронних, електротехнічних, електромеханічних систем, мехатронних інформаційних пристроїв, енергоефективності, охорони довкілля та технічного регулювання України в світлі європейської інтеграції.

Конференцію відкрив декан факультету мехатроніки і комп’ютерних технологій професор Микола Зенкін.

 

 

З вітальним словом до учасників та гостей конференції звернулася проректор університету з освітньої діяльності, професор Світлана Гаркавенко. Вона передала найкращі привітання і побажання плідної роботи учасникам конференції від ректора університету, академіка Івана Грищенка.

 

 

У роботі конференції взяли участь науковці і представники бізнес кіл з України, Туреччини, Італії, Німеччини, Йорданії, Швейцарії, Автралії, Південно-Африканської Республіки, Лівану, Чилі, Польщі та Сполучених Штатів Америки.

З доповідями на конференції виступили:

Віталій Бабак – д.т.н., професор, член-кореспондент НАН України, заступник директора з наукової роботи інституту технічної теплофізики НАН України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.

 

 

Володимир Опанасенко – провідний співробітник інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, д.т.н., професор

 

 

Юрій Щербань – заступник директора Київського коледжу легкої промисловості з навчально-методичної роботи, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки, д.т.н., професор, академік міднародної академії інформатизації

 

 

Олексій Васильченко – начальник відділу технічної підтримки ТОВ «Camozzi», Італія

 

 

Ольга Демиденко – к.т.н., ректор інституту підготовки фахівців, Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» Національний орган стандартизації

 

 

Світлана Зенкіна - Український науковий інститут сертифікації, спеціаліст зі стандартизації, сертифікації та якості, студентка магістратури

 

 

Андрій Оробченко – керівник відділу інженерних розрахункових систем «Інженерна компанія ТЕХНОПОЛІС»

 

 

Дмитро Безуглий – школа дизайну LUXDE CHOOL

 

 

Частина доповідей конференції була представлена на постер-сесії, де автори могли поділитись своїми науковими здобутками у вигляді невимушеного спілкування.

Учасники і гості конференції домовились на наступну зустріч через рік.

 

 

В рамках конференції також відбулася робоча зустріч між ректором університету академіком Іваном Грищенком та  заступником директора з наукової роботи інституту технічної теплофізики НАН України Віталієм Бабаком, на якій обговорювалися питання подальшої співпраці науковців університету та Національної академії наук.

 

 

Ми раді були вітати гостей та учасників конференції, адже в поєднанні науки та виробництва ми бачимо майбутнє, як наших власних інноваційних проектів, так і розвиток мехатроніки в Україні.

 

12.10.2019